• Amsterdam
 • Den Haag
 • Haarlem
 • Delft
 • Utrecht
 • Maastricht (e.o.)
 • Kies hier eerst jouw stad
   
  naam, keuken of lokatie postcode of straatnaam + plaats
  • Alle steden
  • Mijn dichtstbijzinde stad

  Veel gestelde vragen

  1. Gaan jullie ook uitbreiden naar andere steden buiten Rotterdam? Zo ja, wanneer?

  Onze website mag dan gericht zijn op de kleintjes, maar we hebben grootse plannen! Op den duur hopen we zo heel Nederland van informatie over de leukste kindvriendelijke adresjes en evenementen te kunnen voorzien. Heb jij interesse om deel te nemen in de redactie van jouw stad? Laat het ons weten!

  2. Ik ben vader of moeder en zou graag in jullie redactie willen deelnemen voor stad X?

  We zijn momenteel hard op zoek naar vrijwilligers die regelmatig nieuwe adresjes willen toevoegen en controleren. Als jij interesse hebt in een positie als redactielid dan horen we dat graag.

  3. Is er al een App? Wanneer is die klaar?

  De mobiele site is sinds kort eindelijk live! De  iPhone en Android App voor Uktuktuk zijn in de maak.

  4. Ik weet een geweldige lokatie en die staat nog niet in jullie index! Wat nu?

  Je kunt je tips toesturen door ons contactformulier in te vullen. Zo deel je je tip eenvoudig met duizenden andere ouders in en om jouw stad! Bovendien draag je met iedere tip of review bij aan een goed doel! Voor iedere tip of review doneren wij namelijk een bedrag aan Orange Babies!

  5. Ik wil graag in contact komen met de redactie

  Stuur ons even een berichtje via het contactformulier en we bellen of mailen je zo spoedig mogelijk terug!

  6. Ik mis een bepaalde categorie op de website

  Onze database groeit momenteel ontzettend hard. We zijn dan ook druk bezig om nieuwe categorieen aan de website toe te voegen. Heb jij een geweldige tip die niet onder de bestaande keuzemogelijkheden lijkt te passen? Laat het dan even weten en we proberen er zo snel mogelijk een oplossing voor te vinden.

  7. Ik heb een bug of foutje gevonden op jullie site!

  We doen heel erg hard ons best om alle adressen regelmatig te controleren en te voorzien van de juiste informatie. Soms kan het echter voorkomen dat er iets niet correct is ingevoerd of we over de verkeerde informatie beschikken op dat de website het even laat afweten. Laat het ons even weten via het contactformulier en we fixen het zo spoedig mogelijk.

  8. Ik heb interesse in adverteren

  Via ons contactformulier kun je contact opnemen met de redactie over de advertentiemogelijkheden.

  9. Ik heb een suggestie voor de website

  Leuk! We staan altijd open voor nieuwe dingen. Vertel ons wat je graag op de website zou willen zien en wij onderzoeken de mogelijkheden!

  10. Jullie zoekmachine doet niet wat ik wil

  Onze zoekmachine geeft zelf suggesties op basis van de eerste letters die je hebt ingetypt aan de hand van de lokaties die we in onze database hebben zitten. Wil je zoeken op een woord maar heeft de website al een suggestie ingevuld? Klik dan nog een keertje op het zoekvak of druk even op je backspace toets.

  11. Hoe kan ik zoeken naar lokaties bij mij in de buurt?

  Voer je postcode in het rechter vakje in in de zoekbalk en onze website berekent alle dichtstbijzijnde zoekresultaten inclusief de afstand.

  12. Wordt geolocatie ondersteund?

  Geolocatie wordt door deze website beperkt ondersteund. Indien je onze website bezoekt middels een gps enabled device kun je even proberen om “me” in te vullen in het “in de buurt van” invulveld van de zoekmachine (beta). Zodra we deze functionaliteit uitvoerig hebben getest en okay hebben bevonden melden we dat op de website.

  13. Ik wil graag een ander type lokatie in jullie index laten opnemen?

  Uktuktuk plaatst alleen kindvriendelijke lokaties of evementen die van belang zijn of kunnen zijn voor ouders met kinderen vanaf nul jaar. Mocht je een lokaties of evenementen willen toevoegen die buiten ons huidige productaanbod vallen maar toch interessant kunnen zijn voor ouders met kids in de stad, laat het ons dan even weten.

  14. Ik organiseer regelmatig terugkerende evenementen. Hoe kan ik die sneller op de website krijgen?

  Indien je regelmatig evenementen of workshops organiseert bestaat de mogelijkheid om een account aan te vragen waarmee je zelf direct lokaties kunt toevoegen in ons systeem. Hier zijn echter voorwaarden aan verbonden. Bovendien zijn we momenteel druk bezig met de afronding van dit onderdeel. Als je even contact met ons op neemt vertellen we je graag alles over de mogelijkheden.