• Amsterdam
 • Den Haag
 • Haarlem
 • Delft
 • Utrecht
 • Maastricht (e.o.)
 • Kies hier eerst jouw stad
   
  naam, keuken of lokatie postcode of straatnaam + plaats
  • Alle steden
  • Mijn dichtstbijzinde stad

  Bungelland binnenspeeltuin

  Nieuwe binnenspeeltuin in Rotterdam! Door een Rotterdamse mama opgestuurd aan uktuktuk: zij is al fan, omdat het een fijne plek is, met goede horeca voor de ouders en leuke speeltoestellen voor de kids. Verder een leuke activiteitenkalender, dus Rotterdam is weer een fijne binnenspeeltuin rijker!

  Lokatiecategorieen: Naar Buitenen Speeltuinen.

  14 reviews

  1. carin kronenburg, jan 02, 2014 - Bungelland binnenspeeltuin
   1/5

   In de kerstvakantie veel vechtpartijen tussen kinderen onderling. Toezichthouders houden geen toezicht maar houden zich bezig met de horeca. Veel te druk. Vol is vol.

      -   Beantwoorden
   • bungelland, apr 30, 2014 - Bungelland binnenspeeltuin

    Beste Carin,

    Allereerst onze excuses voor deze late reactie.
    Het is jammer dat u het zo ervaren heeft. De kerstvakantie was de eerste vakantie dat wij open waren en het aantal bezoekers heeft ons erg verrast! We moesten het allemaal “nog een beetje leren”. Inmiddels is ons personeel goed ingewerkt en is ons personeelsbestand ook gegroeid, zodat we meer mensen kunnen oproepen.
    Overigens zijn ouders natuurlijk ook wel een beetje verantwoordelijk voor het gedrag van hun kunderen.

    We hopen dat u Bungelland toch nog een bezoekje wilt brengen.

    Vriendelijke groet,
    Bungelland

       -   Beantwoorden
  2. Lynn, jan 05, 2014 - Bungelland binnenspeeltuin
   3/5

   Niet heel groot waardoor het overzichtelijk is. De kids vermaakte zich wel. Leuk druk op zondagochtend. Inderdaad weinig toezicht maar daar zijn de ouders ook verantwoordelijk voor!! Schoon, ik kom er zeker nog een keer.

      -   Beantwoorden
  3. Stella, feb 19, 2014 - Bungelland binnenspeeltuin
   1/5

   Gisteren onze eerste en laatste ervaring in Bungelland opgedaan. Mijn verwachtingen waren, op basis van de verzorgde website, hoog. Ik heb ervaring met diverse indoor speeltuinen en de een is beter dan de andere. Maar Bungelland was geen succes. Ongeorganiseerd, veeeel te druk (vol = vol) en belachelijk lange wachtrijen bij de keuken. Wij moesten 15 minuten in de rij staan voor wij onze bestelling konden doorgeven. Hoewel ik een makkelijke bestelling had gedaan (2 porties magnetronpoffertjes en een broodje brie), kreeg ik een pieper mee en moesten wij (zonder overdrijven) 30 minuten hierop wachten. Opgefokt publiek (ouders, maar ook de oudere kinderen), maar hoe kan het ook anders als het zo vreselijk vol is. Ouders zaten rijen dik langs de muren en overal lagen schoentjes en jassen. Nee, voor ons geen Bungelland meer. Volgende keer weer lekker naar Joepie in Breda. Eén ster voor de genomen moeite om wel prima toestellen neer te zetten.

      -   Beantwoorden
  4. Marie, mrt 21, 2014 - Bungelland binnenspeeltuin
   4/5

   Kindefeestje gehad voor mijn dochter. Tafels super leuk gedekt en fijn personeel. Het is er superschoon, wat ik heel belangrijk vind. Ik kom terug! Enne over dat toezicht, volgens mij ben je daar als ouder zelf verantwoordelijk voor!

      -   Beantwoorden
  5. Jennefer, apr 14, 2014 - Bungelland binnenspeeltuin
   1/5

   In de voorjaarsvakantie hebben wij een bezoek gebracht aan Bungelland wat niet voor herhaling vatbaar is. Minpunten zijn enorm lange wachttijden voor de horeca, enorme drukte binnen, onvoldoende parkeergelegenheid en de hygiene laat hier en daar ook wat te wensen over, wij kunnen ons niet echt vinden in een bepaalde review dat het superschoon is, maar meningen mogen verschillen. Wel leuke speeltoestellen maar voor bepaald speelgoed moet ook weer apart worden betaald. De kinderen wilden hier toch graag in wat weer voor extra kosten zorgt.

      -   Beantwoorden
  6. Denise, aug 12, 2014 - Bungelland binnenspeeltuin
   5/5

   Schoon, overzichtelijk en voor mijn 3-jarige peuter een waar paradijs.
   Lijkt mij nogal wiedes dat je op je eigen kinderen let. Ook een fijn idee dat je kind niet zomaar naar buiten kan rennen.
   De efteling is zelfs niet leuk als het druk is. Denk niet dat bungelland iets te verwijten valt. Top speelparadijs.

      -   Beantwoorden
  7. G. Groenendijk, jan 15, 2015 - Bungelland binnenspeeltuin
   4/5

   Wij zijn heel enthousiast over Bungelland. We komen regelmatig met onze kleindochter van 2,5 die het heerlijk vindt. In de schoolvakanties gaan we er nooit heen, dan vinden ook wij het veel te druk. En wat betreft vechtpartijen: natuurlijk ben je als (groot)ouders verantwoordelijk voor je eigen kinderen.
   Kortom: 4 sterren hoor!

      -   Beantwoorden
  8. A. Konijnenberg, okt 22, 2015 - Bungelland binnenspeeltuin
   1/5

   Wij zijn in de herfstvakantie geweest. Propvol. In de babyboek spelen oudere kinderen waardoor jongere kinderen niet veilig kunnen spelen. Maken ruzie, gooien met bouwblokken en ballen van de ballenbak.
   Uiteraard horen ouders op hun kroost te letten, maar ben er ook van overtuigd dat het personeel dit in goede banen moet leiden en de oudere kinderen, ouder dan 3 jaar, uit de babyboek hoort te sturen.
   Maar het personeel is onervaren en stelt de verkeerde prioriteiten. Voor mijn jongste van 1jaar moest ik de volle pond betalen voor een hoekje waar hij niet eens veilig kon spelen. Mijn zoontje van 5 jaar kan zich er prima vermaken, maar ook hij kwam regelmatig naar me toe omdat er ergens in het speeltoestel werd gevochten. Meer toezicht zou fijn zijn en is absoluut geen overbodige luxe. En voor kinder tot 3 jaar zou half tarief redelijker zijn!

      -   Beantwoorden
   • Carin kronenburg, dec 30, 2015 - Bungelland binnenspeeltuin

    Ouders horen hun kinderen in de gaten te houden. Maar als je hier met twee kinderen komt en je raakt het overzicht kwijt omdat het zo druk is dan is het niet meer voor herhaling vatbaar

       -   Beantwoorden
  9. Kees, mrt 13, 2016 - Bungelland binnenspeeltuin
   1/5

   Vies en heel slecht verzorgd ,nooit meer heen ,stukken glas overal ,bah

      -   Beantwoorden
  10. Claudia, apr 06, 2016 - Bungelland binnenspeeltuin
   1/5

   Veels en veels te druk, ongeïnteresseerd personeel, er hangt hier een vervelende opgefokte sfeer. Na anderhalf uur gezeten te hebben met 3 kinderen van 5 naar huis gegaan. De kinderen konden zich amper staande houden in de agressieve sfeer. Dit herken ik niet in de ballenbak in Ommoord. Ik ga nooit meer naar bungelland

      -   Beantwoorden
  11. Maria, apr 17, 2016 - Bungelland binnenspeeltuin
   1/5

   Vies, druk en onveilig! Niet alleen tussen de kinderen maar ook associalle ouders die klappen uitdelen, al 3 x vechtpartij waar van ik weet, misschien nog meer dus wat ik niet weet. Geen beveiliging of toezicht bij zo’n situatie, personeel wil niet eens politie bellen.
   Niet eens 1 ster waard!

      -   Beantwoorden
  12. Jaap, jun 15, 2016 - Bungelland binnenspeeltuin
   1/5

   De muziek staat op woensdag middag keihard aan. Er kan niet gezellig met elkaar gesproken worden. Voor mij een reden om op woensdag middag naar een ander kinder binnen speelplaats te gaan.

      -   Beantwoorden
  13. Barbara, jun 05, 2017 - Bungelland binnenspeeltuin
   1/5

   Bij een kinderfeestje een taart besteld van Bunglland. Eenmaal de taart op tafel: helemaal doorweekt! Dat het uit de vriezer komt voor 14 euro is nog niet eens het ergste, maar een doorweekte taart voorschotelen op een kinderverjaardag kan echt niet! Kwamen helaas ook niet met een alternatief. Kinderfeestje zonder taart! Advies nooit een taart bestsellen via Bungelland!

      -   Beantwoorden
  14. Emily, sep 12, 2017 - Bungelland binnenspeeltuin
   5/5

   In de vakantie gaan wij hier niet heen, maar door de weeks is het wua drukte goed te doen. Wij komen hier regelmatig en hebben zelfs twee keer verjaardagen hier gevierd (met eigen taart). De service is goed, het is er schoon genoeg en het is een leuke plek om op een druilerige dag de kinderen wat stoom af te laten blazen.

      -   Beantwoorden

  Plaats je review

  Geef deze lokatie een beoordeling doormiddel van de sterretjes